Felanmälan Frillesås

Här kan du som bor i en av våra lägenheter i Frillesås enkelt göra en felanmälan. Fyll bara i formuläret nedan och skicka in det genom att klicka på knappen ”Skicka in!”. Vi tittar på ditt ärende och återkommer så snart vi kan.

Det går också bra att maila direkt till info@txfastigheter.se, eller ringa till vårt kontor, telnr 010-456 55 99. Vi har telefontid följande tider:

  • måndagar 9-12
  • onsdagar 14-17
  • fredagar 9-12

Övriga tider går det bra att prata in på vår telefonsvarare, då bearbetar vi ditt ärende följande arbetsdag. Om du har ett akut fel utanför kontorstid så använd i stället vårt journummer 0300-14995 till IG Fastigheter. Var vänlig och tala in ditt telefonnummer, namn, adress och vad som är fel på journumrets telefonsvarare så blir du uppringd inom kort. OBS! Var vänlig och ring enbart gällande verkligt akuta ärenden efter kontorstid. Övriga ärenden ber vi er vänligen spara till nästa arbetsdag. Akuta ärenden kan vara allvarliga fel som är kopplat till bostaden som t ex starkström som kan innebära risk för personskada, eller risk för större följdskador som vid t ex vattenläcka.