Felanmälan Kungsbacka

Här kan du som bor i en av våra lägenheter, eller hyr en av våra lokaler, i Kungsbacka enkelt göra en felanmälan. Fyll bara i formuläret nedan och skicka in det genom att klicka på knappen ”SKICKA”! Vi tittar på ditt ärende och återkommer så snart vi kan.

I Kungsbacka samarbetar vi i driftsfrågor med IG Fastigheter AB och vill ni inte göra felanmälan via hemsidan kan ni också vända er direkt till dem. Det går bra att antingen maila till fel@igfastigheter.se eller ringa till kontoret. IG Fastigheter har telefonnummer 0300-14995, och telefontid vardagar 08.00-16.00.

Jour hanteras också av IG Fastigheter och det är samma nummer som under kontorstid, journummer 0300-14995 men utanför kontorstid blir du kopplad till en telefonsvarare för akuta ärenden. OBS! Var vänlig och ring enbart gällande verkligt akuta ärenden efter kontorstid. Övriga ärenden ber vi er vänligen spara till nästa arbetsdag. Akuta ärenden kan vara allvarliga fel som är kopplat till bostaden som t ex starkström som kan innebära risk för personskada, eller risk för större följdskador som vid t ex vattenläcka. 

FELANMÄLAN KUNGSBACKA